Appartement huren Zeeland 

Wilt u even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en volledig tot rust komen in een prachtige omgeving? Boek dan een verblijf bij Het Baken Gorishoek en geniet van luxe appartementen met uitzicht over de Oosterschelde. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om een appartement te huren in Zeeland.

Genieten tijdens uw vakantie in Zeeland

Het Baken Gorishoek bestaat uit dertien luxe vakantiewoningen, gelegen op een absolute toplocatie. Zo ligt het appartementencomplex aan de branding van De Oosterschelde en midden in een gevarieerde en veelzijdige omgeving.

Als u ervoor kiest om hier een appartement te huren brengt u uw vakantie dus door met een uitzicht over de Oosterschelde en heeft u talloze recreatie mogelijkheden in de directe omgeving. De omgeving is uitermate geschikt om een bezoek te brengen aan authentiek Zeeuwse steden, voor fietstochten en (lange) wandelingen waarbij u zelfs zeehonden kunt spotten. U hoeft zich dus niet te vervelen.

Veelzijdige voorzieningen bij uw vakantiewoning

Naast de luxe die u in de appartementen aantreft, biedt Het Baken Gorishoek ook diverse andere luxe faciliteiten. Zo kunt u binnen het appartementencomplex genieten van een smakelijke lunch of diner in het sfeervolle brasserie De Zeester en komen duikliefhebbers aan hun trekken door de aanwezigheid van een duikschool. De onderwaterwereld van Het Baken staat niet voor niets bekend als een van de mooiste duiklocaties van de Oosterschelde.

Meer informatie appartement huren Zeeland

Wilt u een appartement huren in Zeeland? Huur dan uw vakantiewoning bij Het Baken Gorishoek en geniet van een heerlijk verblijf met luxe voorzieningen. Heeft u vragen of wilt meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.