Appartementen Het Baken Gorishoek 

Appartementencomplex Het Baken Gorishoek biedt u de mogelijkheid om te wonen op een van de mooiste locaties van Zeeland. Deze luxe nieuwbouw recreatiewoningen zijn direct gelegen aan de kustlijn van de Oosterschelde en bieden u als bewoner prachtige vergezichten over de wateren van de Oosterschelde.

Het appartementencomplex bestaat uit dertien luxe nieuwbouw koopappartementen die de ideale plek om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. De appartementen worden ruim ingericht en voorzien van luxe voorzieningen. Zo geniet u ook in uw recreatiewoning van de luxe die u thuis gewend bent.


Uw eigen recreatiewoning in Zeeland

Het Baken Gorishoek kenmerkt zich naast de moderne appartementen ook door zijn veelzijdige natuurlijke omgeving en aanvullende faciliteiten. Zo geniet u binnen het appartementencomplex van de culinaire mogelijkheden van brasserie De Zeester en genieten duikliefhebbers van de aanwezigheid van een duikschool. Daarnaast is een eigen appartement in Het Baken Gorishoek natuurlijk de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en u kennis te laten maken met de vele gezichten van Zeeland. U zult aangenaam verrast zijn.

Wilt u meer weten over de recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek of wilt u een afspraak met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag gratis de brochure aan.

\ ','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgcolor':null}">
Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

Alles over BTW

Lees hier alle informatie over uw woning en de BTW voorwaarden.