Vakantiewoning kopen in Zeeland 

Het appartementencomplex Het Baken Gorishoek bestaat uit dertien koopappartementen voor recreatief gebruik. Dit is voor u dan ook een uitgelezen kans als u de intentie hebt om een recreatiewoning te kopen in Zeeland.

Als bezitter van een recreatiewoning in Zeeland zult u pas echt ontdekken wat deze Zeeuwse provincie u te bieden heeft. U zult ervaren wat het effect is van de prachtige rustieke omgeving van de Oosterschelde. Het geluid van kabbelende golven in de branding, het gekwetter van een van de talloze watervogels in de omgeving en natuurlijk de frisse, verkwikkende lucht. En natuurlijk is een eigen recreatiewoning het ideale toevluchtsoord om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en de verborgen parels van Zeeland te ontdekken. Alle reden dus om een recreatiewoning te kopen in Zeeland!

Bekijk onderstaand een aantal impressies van de appartementen van Het Baken Gorishoek.

Gorishoek Gorishoek 2  Voorgevel Vakantiewoning Zeeland 

Wilt u graag meer informatie over deze recreatieve appartementen of wilt u graag een afspraak maken met een van onze makelaars? Neem dan contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.