Faciliteiten Het Baken 

Appartementencomplex Het Baken Gorishoek in Zeeland biedt naast luxueuze recreatiewoningen ook aanvullende faciliteiten binnen het complex die uw verblijf nog net wat aangenamer maken.

Zo is binnen het appartementencomplex restaurant/ brasserie De Zeester gevestigd. In dit restaurant geniet u binnen een aangename sfeer en uitzicht over de Oosterschelde van een heerlijke lunch of diner. Zo kunt u genieten van een smakelijk diner, zonder de deur uit te hoeven.

Ook biedt Het Baken Gorishoek uitstekende faciliteiten voor duikers met de aanwezigheid van een duikschool. Voor duikliefhebbers een geweldige kans om de onderwaterwereld rondom Het Baken Gorishoek te verkennen. De Oosterschelde staat namelijk bekend om zijn rijke diversiteit en variatie in flora en fauna onder water. In de directe omgeving vindt u dan ook diverse bekende duiklocaties. Lees meer over de duikschool en duiklocaties in de nabijheid van Het Baken Gorishoek.

Wilt u graag meer weten over de faciliteiten van Het Baken Gorishoek of heeft u interesse om een recreatiewoning te kopen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag gratis de brochure aan.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

 Bekijk de locatie van  
  de appartementen