Duikschool Het Baken 

  • Duikschool Het Baken

In Het Baken Gorishoek vindt u naast appartementen ook een duikschool met uitgebreide faciliteiten. 

Faciliteiten duikschool Het Baken Gorishoek

De duikschool in Het Baken Gorishoek beschikt over uitgebreide faciliteiten waaronder een duikwinkel, een vulstation en de mogelijkheid om duikmateriaal te huren. Zo kunt u een duik maken wanneer u dat wilt en kunnen duikflessen tussentijds gevuld worden voor een nieuwe duik. De duikschool is zowel toegankelijk voor bewoners van Het Baken Gorishoek als voor duikers die graag de Zeeuwse onderwaterwereld van Gorishoek willen verkennen.

Aangezien de appartementen van Het Baken Gorishoek direct in de branding van de Oosterschelde liggen, bent u vanaf de duikschool binnen een paar stappen in het water van de Oosterschelde. Zo rolt u bij wijze van spreken vanuit uw bed zo de fraaie onderwaterwereld van de Oosterschelde in. Duikliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de omgeving van Het Baken, met de aanwezigheid van diverse unieke duiklocaties zoals duiklocatie de Veenblokken.

Bekende duiklocaties in de directe omgeving zijn Gorishoek – De Punt, duiklocatie Gorishoek – De Veenblokken en duikplaats Vuilnisbelt. Laat u vooral niet misleiden door de naam van deze prachtige duiklocatie. Zo treft u hier een zeer gevarieerde onderwaterwereld aan door het afwisselende karakter van de zeebodem. Het wemelt hier dan ook van de garnaaltjes en krabbetjes, waaronder het opvallende porceleinkrabbetje. Ook heeft u kans hier zeebaarzen en de elegante sepia’s tegen te komen.

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525