Over Het Baken Gorishoek 

Prachtig gelegen aan de branding van de Oosterschelde vindt u de recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek. Dit appartementencomplex met luxe faciliteiten is gelegen op een unieke locatie in Zeeland nabij de Zeeuwse plaats Tholen en omgeven door een prachtige omgeving.

De dertien recreatieve koopappartementen worden voorzien van luxe faciliteiten. Zo hoeft het u ook tijdens het verblijf in uw recreatiewoning niet te ontbreken aan de gemakken van thuis. U heeft de keuze uit diverse types recreatieve appartementen, elk met hun eigen kenmerken. 

Naast de recreatieve appartementen vindt u in het complex ook diverse faciliteiten. Zo vindt u hier brasserie De Zeester, waar u in een sfeervolle ambiance kunt genieten van een lunch of diner. Ook is bij het appartementencomplex een duikschool gevestigd. Een ideaal vertrekpunt om de schitterende onderwaterwereld van de Oosterschelde nader te ontdekken.

De recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek zijn omgeven door een prachtige omgeving waarin u de hectiek van het dagelijkse leven even achter u kunt laten. De omgeving kenmerkt zich door een variatie in fraaie landschappen, een overvloed aan natuur en de nabijheid van authentiek Zeeuwse plaatsjes. Vanuit uw appartement kunt u dus op uw gemak Zeeland verkennen en u laten verbazen over de veelzijdigheid van deze Zeeuwse provincie.

Wilt u meer weten over een recreatiewoning in Het Baken Gorishoek of wilt u een afspraak met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag met u mee.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

 Bekijk de locatie van  
  de appartementen