Partners 

Het Baken Gorishoek werkt samen met verschillende professionals. Bekijk onderstaand onze partners en neem contact op als u eventuele vragen heeft.

Sprangers Bouwbedrijf

Sprangers Bouwbedrijf heeft een gedegen ervaring in de bouwsector, gebaseerd op 200 jaar dienstverlening. Met dank aan deze ervaring heeft het bouwbedrijf een uitermate deskundige aanpak in het bouwen van zowel reguliere als innovatieve bouwprojecten. Zo zorgen zij voor een professionele uitvoering van nieuwbouw-, verbouwings- en renovatieprojecten. Sprangers Bouwbedrijf kan zowel deelprojecten uitvoeren als het van A tot Z regelen en uitvoeren van bouwprojecten. Sprangers Bouwbedrijf heeft vestigingen in Breda, Delft en Terneuzen. Kijk voor meer informatie op www.sprangers.nl.

Sprangers Bouwbedrijf

 

Hopmans & Geense Makelaardij O.G.

Hopmans en Geense Makelaardij is gevestigd in het Zeeuwse Tholen en draagt zorg voor het verkopen en aankopen van woningen verspreid over Zeeland en in de Brabantse Zuidwesthoek. Bij Hopmans & Geense kunt u ook terecht voor taxatie van woningen, hypotheken op maat en verzekeringen. Kijk voor meer informatie op www.hopmansengeense.nl.

Makelaardij Hopmans & Geense

 

Stan Aarts Architecten & Adviseurs

Het architectenbureau Stan Aarts Architecten & Adviseurs ontwerpt projecten op het gebied van zorg, wonen, werken en recreatie. Met een combinatie van bijzondere ontwerpen, resultaatgerichte adviezen en duurzame techniek zorgen zij voor een uniek eindresultaat. Het architectenbureau is gevestigd in Roosendaal en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een slagvaardig en professioneel architectenbureau waarin de wensen van de klant gecombineerd worden met de deskundige en innovatieve inzichten van de architecten. Kijk voor meer informatie op www.stanaarts.com.

Vakantiepark De Pluimpot

Vakantiepark de Pluimpot is gevestigd in het Zeeuwse Sint Maartensdijk en combineert een gezellige en ontspannen sfeer met de rust en recreatieve mogelijkheden van Zeeland. Het vakantiepark biedt naast 300 staplaatsen voor stacaravans ook verschillende chalets voor verhuur. Met de unieke locatie omringt door natuurpark de Pluimpot en nationaal park De Oosterschelde is het een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van Zeeland. Kijk voor meer informatie op www.vakantieparkdepluimpot.nl.

Vakantiepark De Pluimpot

 

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525