Vakantieappartementen Oosterschelde 

Prachtig gelegen aan de kust van de Oosterschelde vindt u de vakantie appartementen van Het Baken Gorishoek. Het complex bestaat uit dertien recreatieve koopappartementen en wordt omgeven door een fraai natuurlijk landschap.

Naast vakantieappartementen biedt Het Baken diverse faciliteiten die op hetzelfde terrein gelegen zijn. Zo staan duikliefhebbers vanuit de duikschool binnen een paar stappen in het water van de Oosterschelde. Ook wordt u op culinair gebied op uw wenken bediend. In de appartementen gelegen vindt u namelijk restaurant De Zeester, een restaurant dat in Zeeland en daarbuiten bekendheid geniet vanwege zijn gevarieerde kaart en levendige sfeer.

De omgeving van deze vakantie appartementen aan de Oosterschelde biedt tal van recreatieve mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het authentiek Zeeuwse stadje Tholen bezoeken of u laten verrassen door een van de talrijke fietsroutes door Zeeland.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een vakantieappartement in Zeeland of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

Een impressie van de
woningen & de omgeving