Vakantiehuis Zeeland huren 

Wilt u een vakantiehuis in Zeeland huren voor een geweldige vakantie? Bekijk dan de luxe vakantiewoningen van Het Baken Gorishoek en geniet ook op vakantie van de gemakken van thuis.

De vakantie appartementen liggen direct aan de kust van de Oosterschelde en bieden een geweldig uitzicht over het water. Hier zult u ’s ochtends dus niet gewekt worden door luidruchtige buren of een drukke autoweg, maar door de rustgevende golfslag van het water en overzwevende meeuwen. Zo kunt u optimaal ontspannen tijdens uw vakantie en bent u er even helemaal tussenuit.

Ontdek Zeeland vanuit uw vakantie appartement

In de buurt van Het Baken Gorishoek is genoeg te doen om u de gehele vakantie bezig te houden. Bent u een liefhebber van natuur? Dan kunt u genieten van de grote variatie in Zeeuwse landschappen tijdens wandelingen of fietstochten. Glooiende polders, slikken en schorren die bevolkt worden door duizenden vogels en wie weet komt u zelfs een zeehond tegen. Reden genoeg om op verkenning te gaan in de omgeving.

Ook is Het Baken Gorishoek een perfect startpunt om op ontdekkingstocht te gaan in de Zeeuwse dorpen en steden of te genieten van een van de vele recreatie activiteiten die Zeeland te bieden heeft. Deze veelzijdige provincie biedt voor ieder wat wils.

Genieten van luxe voorzieningen bij uw vakantiehuis

Naast modern en ruim ingerichte appartementen, biedt Het Baken Gorishoek ook diverse luxe faciliteiten die uw verblijf aangenamer zullen maken. Voor de culinaire liefhebbers is er de aanwezigheid van brasserie De Zeester waar u terecht kunt voor smakelijke lunches en diners met een uitzicht over de wateren van de Oosterschelde.

Daarnaast biedt Het Baken Gorishoek ook uitstekende voorzieningen voor duikliefhebbers. Door de aanwezigheid van een duikschool heeft u de vrijheid om te gaan duiken wanneer u dat wilt en ook de onderwaterwereld van Zeeland eens nader te bekijken. Wij kunnen u alvast verklappen dat de duiklocaties bij Gorishoek tot de mooiste duikplekken van Zeeland behoren. De rest mag u zelf ontdekken!

Meer informatie appartement huren Zeeland

Wilt u een vakantiehuis huren in Zeeland? Huur dan uw vakantiewoning bij Het Baken Gorishoek en geniet van een heerlijk verblijf met luxe voorzieningen. Heeft u vragen of wilt meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.