Vakantiehuis Zeeland kopen 

Heeft u altijd al een huisje aan zee gewild om te genieten van lange strandwandelingen en de prachtige Zeeuwse landschappen? Dan biedt Het Baken Gorishoek u de kans om een vakantiehuis in Zeeland te kopen op een unieke locatie. De appartementen liggen direct aan het water van de Oosterschelde en bieden een geweldig uitzicht over nationaal park de Oosterschelde. Een fraaie locatie om een vakantiehuis in Zeeland te kopen.

Uw eigen appartement aan zee

Het Baken Gorishoek bestaat uit dertien luxe appartementen met uitzicht over de Oosterschelde. De appartementen zijn modern en ruim ingericht en voorzien van alle gemakken die u van thuis gewend bent. Het aangezicht van het appartementencomplex wordt gekenmerkt door een woontoren in de stijl van een vuurtoren. Zo vormt het complex een blikvanger in de omgeving en straalt het geheel een fraaie authentieke sfeer uit.

Naast de recreatiewoningen vindt u ook diverse luxe faciliteiten. Voor de culinaire liefhebbers is er de aanwezigheid van brasserie De Zeester waar u kunt genieten van een smakelijke lunch of diner in een sfeervolle ambiance. Daarnaast is er voor liefhebbers van duiksport een duikschool in het complex gevestigd, waardoor duiken op een van de mooiste locaties van Zeeland altijd tot de opties behoort.

Ontspannen in een prachtige omgeving

Met een recreatiewoning aan de Oosterschelde geniet u niet alleen van de luxe in het appartement, maar krijgt u een prachtige omgeving op de koop toe. De omgeving staat bekend om zijn gevarieerde landschappen en natuur en biedt een overvloed aan recreatie mogelijkheden. Lange wandelingen, fietstochten en tal van recreatieve activiteiten zorgen dat u zich absoluut niet hoeft te vervelen tijdens u verblijf in uw vakantiewoning in Zeeland.

Verhuur uw vakantiehuis

Als u een vakantiehuis koopt bij Het Baken Gorishoek heeft u de mogelijkheid om deze in periodes van leegstand te verhuren. In samenwerking met vakantiepark de Pluimpot bieden wij interessante verhuurconstructies die er niet alleen voor zorgen dat uw recreatiewoning ook tijdens uw afwezigheid onderhouden wordt, maar ook nog eens profijt opleveren. Uiteraard is de keuze geheel aan u of en wanneer u de vakantiewoning wilt verhuren en wordt dit van tevoren met u afgestemd.

Meer informatie vakantiewoning kopen in Zeeland

Wilt u meer informatie over een vakantiewoning kopen in Zeeland of een afspraak maken met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.