Vakantiewoning Zeeland kopen 

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiehuis in Zeeland? Dan biedt Het Baken Gorishoek u nu de kans om een vakantiewoning in Zeeland te kopen op een absolute toplocatie. Direct gelegen aan de branding van de Oosterschelde zijn de luxe appartementen omringd door water en prachtige natuur.

Uw eigen vakantiewoning in Zeeland

In het appartementencomplex van Het Baken Gorishoek heeft u de keuze uit dertien luxe appartementen. De appartementen zijn modern en ruim ingericht en voorzien van de gemakken die u van thuis gewend bent. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen unieke elementen en biedt fraaie uitzichten over de Oosterschelde. Vooral op zonnige dagen zal het uitzicht vanuit uw appartement oogverblindend zijn.

Het appartementencomplex kenmerkt zich door een woontoren in de vorm van een vuurtoren en is hiermee een authentieke blikvanger in de omgeving. Ook is het complex voorzien van diverse luxe faciliteiten. Zo kunt u voor een smakelijke lunch of uitgebreid diner terecht bij brasserie De Zeester die u in het complex vindt.

Ook komen duikliefhebbers aan hun trekken met de aanwezigheid van een duikschool. Zo kunt u de onderwaterwereld bij Gorishoek verkennen en u laten verrassen door de wonderschone omgeving. Wij kunnen u alvast verklappen dat de duiklocaties niet voor niets tot de mooiste van Zeeland behoren.

Wonen aan de Oosterschelde

Als u besluit om op deze locatie een vakantiewoning in Zeeland te kopen, wordt u getrakteerd op prachtige landschappen. Zo kunt u niet alleen zeggen dat nationaal park de Oosterschelde in uw achtertuin ligt, maar kunnen de landschappen binnen een paar kilometer compleet veranderen. Van weilanden in volle bloei naar weelderig begroeide slikken en schorren inclusief vogelpopulaties en soms zelfs zeehonden. Een geweldige locatie om te genieten van lange wandelingen of fietstochten door het Zeeuwse landschap. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om nader kennis te maken met Zeeland en een bezoek te brengen aan authentiek Zeeuwse dorpen en steden of te ontspannen tijdens een van de vele recreatieve activiteiten.

Verhuur uw vakantiehuis

Als u een vakantiehuis koopt bij Het Baken Gorishoek heeft u de mogelijkheid om deze in periodes van leegstand te verhuren. In samenwerking met vakantiepark de Pluimpot bieden wij interessante verhuurconstructies die er niet alleen voor zorgen dat uw recreatiewoning ook tijdens uw afwezigheid onderhouden wordt, maar ook nog eens profijt opleveren. Uiteraard is de keuze geheel aan u of en wanneer u de vakantiewoning wilt verhuren en wordt dit van tevoren met u afgestemd.

Meer informatie vakantiewoning kopen in Zeeland

Wilt u meer informatie over een vakantiewoning kopen in Zeeland of een afspraak maken met een van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.