Wonen aan de Oosterschelde 

Met uw eigen luxe recreatiewoning in Het Baken Gorishoek wordt wonen aan de Oosterschelde pas echt genieten. Vergezeld van schitterende vergezichten over het water van de Oosterschelde en omringd door een fraaie natuurrijke omgeving, geniet u hier niet enkel van de luxe voorzieningen van uw eigen recreatieve koopwoning, maar geniet u ook nog eens van de unieke omgeving.

Zeeland staat bekend om zijn vele gezichten, rijke historie en diversiteit in flora en fauna. Naast verschillende authentieke Zeeuwse dorpjes en stadjes, vindt u in de directe omgeving van appartementencomplex Het Baken Gorishoek ook nationaal park De Oosterschelde. Zo kunt u als bezitter van een luxe koopappartement bij Het Baken Gorishoek zeggen dat het grootste nationale park van Nederland in uw achtertuin ligt.

Naast de diversiteit in natuur biedt Zeeland natuurlijk ook een ruime keuze aan recreatieve mogelijkheden, waarbij uw recreatiewoning de perfecte uitvalsbasis is om de provincie op uw gemak te verkennen.

Is uw interesse gewekt? Bekijk dan ook eens een impressie van de omgeving in Zeeland, lees meer over nationaal park de Oosterschelde of ga op zoek naar inspiratie voor uw dagje weg in Zeeland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over appartementencomplex Het Baken Gorishoek? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag gratis de brochure aan.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.