Recreatie in Zeeland 

Op zoek naar bezienswaardigheden of activiteiten in Zeeland? Dan heeft u keus genoeg! In Zeeland vindt u een ruim aanbod aan interessante bezienswaardigheden, (ont)spannende activiteiten en leuke uitjes voor jong en oud. De recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek is een ideale uitvalsbasis van waaruit u op pad kunt. Want ook al is het uitzicht over de Oosterschelde vanuit het appartementencomplex Het Baken Gorishoek nog zo mooi, het zou zonde zijn als u de provincie Zeeland niet verder zou verkennen! Zeeland biedt naast tal van authentiek Zeeuwse stadjes zoals Tholen, Middelburg en Terneuzen ook een breed aanbod aan musea, dagactiviteiten en fietsroutes.

Onderstaand kunt u meer te weten komen over de bezienswaardigheden en activiteiten in Zeeland. Dus klik op de activiteit naar keuze en laat u inspireren voor een dagje weg!

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?
Neem contact met ons op!
0166 - 603 525

Vraag gratis
de brochure aan

Wilt u graag meer weten over de prachtige recreatiewoningen van Het Baken Gorishoek op deze unieke locatie in Zeeland? Vraag dan gratis de brochure aan en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wie weet is Het Baken Gorishoek binnenkort wel uw thuis aan de branding van de Oosterschelde.

 Bekijk de locatie van  
  de appartementen